Ves al contingut principal

06-06-2009 FESTA FI DE CURS

Com cada any l'AMIPA de l'escola va organitzar la festa de cloenda del curs 2008-2009, amb la participació de la totalitat dels alumnes i professors/es de l'escola.
La jornada va començar amb una parada de castells inflables en el camp de futbol. Al migdia la "tieta Rosa" va fer un arrossada per a tots aquells que van decidir quedar-se a dinar.
Després d'una sobretaula al pati dels més petits va arribar l'hora de l'actuació dels alumnes de l'escola. Primer van ballar els cabeçuts del centre i a continuació, per cursos, els nens/es van fer gaudir als assistents amb els balls que havien preparat durant les darreres setmanes. Al final van ballar conjuntament una sardana de germanor.
La festa es va acabar amb el ball de la vaca del barri, la Simforosa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).