Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

diumenge, 13 de juny de 2010

11-06-2010 DARRERA REUNIÓ DE L'AMIPA

Aquest passat divendres tingué lloc l'última reunió de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola de Sant Roc. En aquesta reunió es va fer un balanç de com havia anat aquest curs que s'està acabant.

Es va comentar que, pel que fa al servei de menjador, s'havien produit moltes millores que es reflecteixen en una puntuació molt alta (higiene i qualitat del menjar) per part de l'organisme evaluador (Sigma), depenent de la Generalitat. De cara al proper curs, s'aprofundiria en altres aspectes per a millorar el servei que es dóna als nostres petits que es queden a dinar.

Es va avaluar la passada festa de l'escola, a on hi va haver canvis importants respecte altres edicions. Es va comentar que, la bicicletada fou un èxit, no només per la participació, sinó com a mitjà per a fer coincidir en una matinal esportiva alumnes, ex-alumnes, pares i avis.

Els membres de l'AMIPA us desitgem unes molt bones vacances d'estiu i us engrenquem a que, si esteu interessats en col·laborar en la formació dels vostres fills, tot donant suport a l'escola, no dubteu en participar-hi. Us emplacem per la propera reunió que tindrà lloc pocs dies abans del començament del nou curs, ja us informarem des d'aquestes pàgines.

Si voleu conèixer el contingut de cadascuna de les reunions que fem (una al mes) podeu clicar sobre l'enllaç http://www.amipaceipsantroc.blogspot.com/ .

Alguns dels components de l'AMIPA juntament amb l'equip directiu de l'escola.

1 comentari:

  1. És molt important el que feu, de veritat. Moltes gràcies i bon estiu!

    ResponElimina