Ves al contingut principal

04-06-2011 FESTA ESCOLA

  El dissabte 4 de juny vam cel·lebrar la 33a festa de final de curs de la nostra escola.
Tot i el mal temps que ens va acompanyar durant tot el dia, van ser molts els que van voler participar en tots els actes de la festa.

  Durant el matí es van organitzar 2 actes simultanis. Per segon any consecutiu vam agafar la bicicleta per anar a St. Esteve d'en Bas. Tot i l'amenaça de pluja constant, 110 alumnes i acompanyants van pedalar fins a l'estació de St. Esteve a on van poder gaudir d'un bon esmorzar.

 
  Paral·lelament una cinquantena d'alumnes amb els seus pares i mares van fer una caminada pel bicicarril fins al baixador de Codella. Un grup, acompanyats per membres del Grup d'Esplai Selenites, hi van arribar tot fent una divertida gimcana pel camí. A Codella els esperava un copiós esmorzar; allà, els petits van poder fer una passejada amb burro.


  A l'hora del dinar, unes 70 persones van decidir quedar-se a l'escola gaudint de l'arrós i pollastre cuinat per 'Arrossades de la tieta Rosa'. El dia no acompanyava, per aquesta raó es va decidir dinar sota els porxos de l'escola. El destí va voler que l'escola acollís a tots els presents a menys d'un mes de desaparèixer.


  En acabar el dinar van ser els diferents alumnes del centre qui ens van deleitar amb les cançons que havien anat preparant en els darrers dies a classe; molts d'ells amb disfresses espectaculars. Els va acompanyar amb el piano l'Àlex, el mestre de música.
  Al final vam cantar plegats la cançó 'Que tinguem sort' d'en Lluís Llach, per tal d'acomiadar-nos del que queda de l'antiga escola, que s'ha d'enderrocar abans no s'acabi el mes.


  Voldríem agrair al supermercat del barri, Carrefour, per la seva aportació, un any més, a la nostra festa. També al Grups d'Esplais Selenites, del barri, per fer passar una divertida matinal als més petits.

  Aquest anys se'ns 'jubilen' la Pili Sancho i en Juan Antonio Aroca, dos pencaires dins de l'AMPA. Des d'aquestes línies voldríem agraïr-los la seva aportació al llarg de tots els anys que han estat dedicant-se, de forma desinteressada, a treballar per la nostra mainada.

 L'AMPA de l'escola agraeix a tots aquells que han col·loborat i participat en els actes que ha organitzat. I us encoratja a prendre-hi part de forma activa en properes ocasions. L'escola som tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).