Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

diumenge, 5 de juny de 2011

04-06-2011 FESTA ESCOLA

  El dissabte 4 de juny vam cel·lebrar la 33a festa de final de curs de la nostra escola.
Tot i el mal temps que ens va acompanyar durant tot el dia, van ser molts els que van voler participar en tots els actes de la festa.

  Durant el matí es van organitzar 2 actes simultanis. Per segon any consecutiu vam agafar la bicicleta per anar a St. Esteve d'en Bas. Tot i l'amenaça de pluja constant, 110 alumnes i acompanyants van pedalar fins a l'estació de St. Esteve a on van poder gaudir d'un bon esmorzar.

 
  Paral·lelament una cinquantena d'alumnes amb els seus pares i mares van fer una caminada pel bicicarril fins al baixador de Codella. Un grup, acompanyats per membres del Grup d'Esplai Selenites, hi van arribar tot fent una divertida gimcana pel camí. A Codella els esperava un copiós esmorzar; allà, els petits van poder fer una passejada amb burro.


  A l'hora del dinar, unes 70 persones van decidir quedar-se a l'escola gaudint de l'arrós i pollastre cuinat per 'Arrossades de la tieta Rosa'. El dia no acompanyava, per aquesta raó es va decidir dinar sota els porxos de l'escola. El destí va voler que l'escola acollís a tots els presents a menys d'un mes de desaparèixer.


  En acabar el dinar van ser els diferents alumnes del centre qui ens van deleitar amb les cançons que havien anat preparant en els darrers dies a classe; molts d'ells amb disfresses espectaculars. Els va acompanyar amb el piano l'Àlex, el mestre de música.
  Al final vam cantar plegats la cançó 'Que tinguem sort' d'en Lluís Llach, per tal d'acomiadar-nos del que queda de l'antiga escola, que s'ha d'enderrocar abans no s'acabi el mes.


  Voldríem agrair al supermercat del barri, Carrefour, per la seva aportació, un any més, a la nostra festa. També al Grups d'Esplais Selenites, del barri, per fer passar una divertida matinal als més petits.

  Aquest anys se'ns 'jubilen' la Pili Sancho i en Juan Antonio Aroca, dos pencaires dins de l'AMPA. Des d'aquestes línies voldríem agraïr-los la seva aportació al llarg de tots els anys que han estat dedicant-se, de forma desinteressada, a treballar per la nostra mainada.

 L'AMPA de l'escola agraeix a tots aquells que han col·loborat i participat en els actes que ha organitzat. I us encoratja a prendre-hi part de forma activa en properes ocasions. L'escola som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada