Ves al contingut principal

06-06-2011 COLÒNIES CICLE SUPERIOR

Els alumnes de cicle superior (5è i 6 è) de l'escola, van anar de colònies els dies 6 i 7 de juny. El lloc escollit fou el Casal de l'Albera, a la Jonquera.
El dilluns 6 van sortir de l'escola direcció a la platja d'Empuriabrava, on els esperaven els monitors que organitzaren partits de futbol i volei en la sorra de la platja. Seguidament una bona remullada, amb una aigua no massa calenta degut a les continuades pluges dels darrers dies.


En acabar el bany es van dirigir cap a Ventalló, al Llac de l'Aventura, a on els tenien preparades unes quantes activitats més: tir amb arc, una passejada pel Fluvià amb caiac i un circuit penjats per ponts i cordes fins arribar a un rocòdrom. En acabar, es van dirigir cap a la casa de colònies, a la Jonquera, a on van tenir temps de fer una banyada a la piscina abans d'anar a sopar.
Havent sopat els esperava un karaoke, una desfilada de models i una sessió de discoteca.


El dimarts dia 7, un cop esmorzats, van seguir un munt d'activitats en la mateixa casa de colònies: vestir a un company amb la roba de tots els components d'un grup, agafar caramels de l'interior d'un cubell ple amb aigua i farina, portar pomes d'una banda a l'altra de la pista esportiva evitant que aquesta caigués entre 2 companys/es, fer torres humanes,... Al final van acabar remullant-se a la piscina.
Abans de dinar van tenir temps de preparar un record de les colònies: un marc per a una fotografia de grup que s'havien fet el dia anterior a la platja.
Havent dinat es van repartir medalles als components dels diferents grups que havien realitzat les activitats dels matí i també els diplomes de la desfilada de la nit anterior.


Si voleu veure més fotografies de la sortida o el vídeo de la desfilada de models podeu accedir a la web de l'escola, en el blog de Cicle Superior (veure costat dret dins la web). Totes les fotos han estat cedides per la mestra Dolors Peñascal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).