Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

diumenge, 19 de juny de 2011

06-06-2011 COLÒNIES CICLE SUPERIOR

Els alumnes de cicle superior (5è i 6 è) de l'escola, van anar de colònies els dies 6 i 7 de juny. El lloc escollit fou el Casal de l'Albera, a la Jonquera.
El dilluns 6 van sortir de l'escola direcció a la platja d'Empuriabrava, on els esperaven els monitors que organitzaren partits de futbol i volei en la sorra de la platja. Seguidament una bona remullada, amb una aigua no massa calenta degut a les continuades pluges dels darrers dies.


En acabar el bany es van dirigir cap a Ventalló, al Llac de l'Aventura, a on els tenien preparades unes quantes activitats més: tir amb arc, una passejada pel Fluvià amb caiac i un circuit penjats per ponts i cordes fins arribar a un rocòdrom. En acabar, es van dirigir cap a la casa de colònies, a la Jonquera, a on van tenir temps de fer una banyada a la piscina abans d'anar a sopar.
Havent sopat els esperava un karaoke, una desfilada de models i una sessió de discoteca.


El dimarts dia 7, un cop esmorzats, van seguir un munt d'activitats en la mateixa casa de colònies: vestir a un company amb la roba de tots els components d'un grup, agafar caramels de l'interior d'un cubell ple amb aigua i farina, portar pomes d'una banda a l'altra de la pista esportiva evitant que aquesta caigués entre 2 companys/es, fer torres humanes,... Al final van acabar remullant-se a la piscina.
Abans de dinar van tenir temps de preparar un record de les colònies: un marc per a una fotografia de grup que s'havien fet el dia anterior a la platja.
Havent dinat es van repartir medalles als components dels diferents grups que havien realitzat les activitats dels matí i també els diplomes de la desfilada de la nit anterior.


Si voleu veure més fotografies de la sortida o el vídeo de la desfilada de models podeu accedir a la web de l'escola, en el blog de Cicle Superior (veure costat dret dins la web). Totes les fotos han estat cedides per la mestra Dolors Peñascal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada