Ves al contingut principal

23-09-2011 REUNIÓ INICI TEMPORADA

Comencem una nova temporada de BÀSQUET a l'escola amb molta il·lusió. El nostre objectiu per aquest nou curs era aconseguir que un nombre més gran de nens/es de l'escola practiquessin un esport tan saludable com el bàsquet, i sembla que així serà.
L'any passat teníem una plantilla de 21 nens/es, en el primer entrenament d'aquesta temporada n'hi van assistir 29.
Hi ha 17 jugadors/es que continuen i altres 12 són nous. Hem tingut 4 baixes, 3 d'aquestes per haver deixat l'escola per a fer l'ESO.
Un altre fet que ens omple de satisfacció és veure la implicació dels pares/mares de la mainada. En la reunió inicial la sala estava a vessar i molts van mostrar-se participatius. Moltes gràcies a tots.
És molt important estar al costat dels nostres petits/es en aquesta etapa de la seva vida, en la que s'estant formant com a persones, tot aprenent valors com disciplina, companyerisme, respecte, ordre,... ; valors que també els volem inculcar tot practicant aquest esport que han escollit.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).