Ves al contingut principal

04-12-2011 BÀSQUET: FC BARCELONA - GRAN CANARIA

Aquest diumenge 83 membres de la gran família del bàsquet de la nostra escola vam anar a Barcelona a gaudir d'un bon partit: FC Barcelona Regal - Gran Canaria 2014.
Vam sortir d'Olot de bon matí amb 2 autocars per dirigir-nos a les instal·lacions del Barça. Allà vam visitar el Museu (amb tour inclós al Camp Nou) per finalment dirigir-nos al Palau Blaugrana per a presenciar el partit corresponent de la Lliga ACB.

Les fotos que gentilment ens ha passat en Toni Carrera, el fotògraf olotí que ens vam trobar a peu de pista. Gràcies Toni.
Algunes fotos de la sortida:

Imatges del partit:

 Fotos dels jugadors:

Fotos de José  A. Gómez :

Fotos Eva Gómez :

VIDEO:

Fotos fent les pancartes que ens vam endur al Palau,... quins artistes!!


Fotos Sílvia

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).