Ves al contingut principal

22-12-2011 XOCOLATADA A L'ESCOLA

Com cada any, en el darrer dia de curs abans de les vacances de Nadal, l'AMPA prepara un esmorzar molt dolç per a tots els 330 nens/es i mestres de l'escola: coca i xocolata desfeta.
Aquest any, en no disposar de cuina, s'ha hagut de preparar la xocolata en un garatge d'una de les membres de l'AMPA. Una vegada més hem comptat amb la col·laboració de la DOLORS CHACÓN que, de forma desinteressada ens ha preparat la xocolata desfeta.
Si voleu veure imatges de la mainada de cada classe esmorzant cliqueu en l'enllaç de la pàgina web de l'escola (es troba en el costat dret del nostre blog).
Moltes gràcies Dolors

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).