Ves al contingut principal

17 de març, MATINAL ESPORTIVA

Aquest dissabte dia 17 de març, s'ha celebrat al centre escolar Cor de Maria una matinal esportiva entre tots els equips de bàsquet que participen en la lliga de la comarca de la Garrotxa. Entre esportistes i pares hem passat un matí molt agradable i divertit. Han participat els equips minis (A i B) del nostre col · legi.
Aquí van unes fotos per al record d'aquest dia. I per la tarda, vam anar a Girona els jugadors/es, tècnics i mares/pares dels tres equips de l'escola a presenciar un partit de la lliga femenina de bàsquet, entre l'UniGirona i l'Obenasa de Navarra. El resultat va ser de 71 a 63 favorable a l'equip de Girona. Dia complet per als nostres jugadors de bàsquet i tot això, al final de la jornada, amenitzat amb una botifarrada al recinte esportiu del Pavelló Municipal Girona - Fontajau.

Fotos
Video

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).