Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

diumenge, 15 d’abril de 2012

13-04-2012 SEMIFINAL LLIGA FEMENINA (UNIGIRONA)

Jugadores de l'UniGirona i del bàsquet Sant Roc

El divendres vam saltar-nos l'entrenament per anar a Fontajau a animar les noies de l'UniGirona en el partit de semifinals que les enfrontava a l'equip de Salamanca, Perfumerías Avenida. O sia, el tercer classificat de la lliga regular contra el segon. Un partidàs.
L'entrada va ser històrica, 3.100 persones a la grada; mai un partit de bàsquet femení havia aglomerat tanta gent al pavelló de Fontajau.
El partit va acabar amb un 58-69 per les noies del Perfumerías Avenida, un equip superior de pressupost amb jugadores de gran potencial físic i tècnic. Les gironines van remuntar per dues vegades un marcador molt desfavorable, però en la recta final del partit les castellano-lleoneses van estar més encertades i s'endugueren el partit.
Cal felicitar a les noies de Uni per la gran temporada que han fet, la millor de la seva història: terceres en la lliga regular i han participat per primera vegada a la Copa de la Reina.
Al final del partit, els representants de l'Uni van voler que els nois/es del nostre club, el Sant Roc, portessin una pancarta reivindicant un futur digne pel bàsquet gironí.VideoCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada