Ves al contingut principal

13-04-2012 SEMIFINAL LLIGA FEMENINA (UNIGIRONA)

Jugadores de l'UniGirona i del bàsquet Sant Roc

El divendres vam saltar-nos l'entrenament per anar a Fontajau a animar les noies de l'UniGirona en el partit de semifinals que les enfrontava a l'equip de Salamanca, Perfumerías Avenida. O sia, el tercer classificat de la lliga regular contra el segon. Un partidàs.
L'entrada va ser històrica, 3.100 persones a la grada; mai un partit de bàsquet femení havia aglomerat tanta gent al pavelló de Fontajau.
El partit va acabar amb un 58-69 per les noies del Perfumerías Avenida, un equip superior de pressupost amb jugadores de gran potencial físic i tècnic. Les gironines van remuntar per dues vegades un marcador molt desfavorable, però en la recta final del partit les castellano-lleoneses van estar més encertades i s'endugueren el partit.
Cal felicitar a les noies de Uni per la gran temporada que han fet, la millor de la seva història: terceres en la lliga regular i han participat per primera vegada a la Copa de la Reina.
Al final del partit, els representants de l'Uni van voler que els nois/es del nostre club, el Sant Roc, portessin una pancarta reivindicant un futur digne pel bàsquet gironí.VideoComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).