Ves al contingut principal

02-06-2012 34a FESTA DE FI DE CURS

     El dissabte 2 de juny vam cel·lebrar la 34a Festa de Fi de Curs de la nostra escola.

     Durant el matí es va organitzar la 3a bicicletada que va portar fins a Mas el Pla. Un total de 130 alumnes i acompanyants van agafar la bicicleta per a fer un recorregut de 6 quilòmetres pel bicicarril i la parcel·lària. Una trentena més d'alumnes amb els seus acompanyants van arribar-hi en cotxe.
     Arribats a la granja es va gaudir d'un esmorzar, preparat per membres de l'AMPA.


Els propietaris de Mas el Pla van cedir les seves instal·lacions perquè la mainada pugués gaudir d'una matinal d'allò més divertida: dins el bosc annex a la casa van practicar el tir amb arc, el mini golf; van poder passejar i columpiar-se penjats de les branques dels arbres; van saltar en un llit elàstic; els més petits van poder fer una passejada amb poni; van visitar la granja amb tots els seus animals. Entre ells, van poder veure en 'Jaumet' el segon poni nascut a la granja, tot just feia una setmana.

En Jaumet 5 minuts després de nèixer juntament amb la seva mare, la Bruixa

30 minuts després d'haver nascut, en Jaumet ja s'aguanta dret

     Els responsables de l'Associació Equaid van explicar els avantatges de la llet d'euga; així com els diferents projectes de recerca que porten a terme juntament amb metges, investigadors, pagesos, biòlegs, veterinaris d'arreu del món.
     Per dur a terme aquests projectes compten amb les aportacions desinteressades de moltes persones i entitats. L'AMPA de l'escola va voler contrubuir donant-los un donatiu per a la seva fundació.

     Ja per la tarda els protagonistes foren els diferents alumnes, des de P3 a 6è, que van deleitar a pares/mares i acompanyants amb les dances que havien estat preparant, amb les seves mestres i tutores, al llarg de les últimes setmanes.
     En acabar les dances van ballar els cabeçuts de la nostra escola, en Roc i en Cuc. A continuació es va llegir un escrit de comiat als alumnes de 6è que aquest deixen l'escolar per a continuar els seus estudis. Per acabar el ja tradicionala ball de la vaca Simforosa del barri de Sant Roc.

     Finalment es van repartir més de 200 berenars entre tots aquells que van voler fer un mossec abans de continuar amb el final de festa, tot ballant al ritme de la música que anava punxant el DJ de Sweet Dreams.

Fotos festa cole


 Video bicifesta

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).