Ves al contingut principal

PARTITS AMISTOSOS

Aquest dissabte els tres equips de bàsquet de l'escola disputaren partits amistosos al pavelló poliesportiu d'Olot.
Feia goig de veure les cares de la mainada. Estaven contents i alhora molt nerviosos, sobretot els més menuts!...aixó de ser els seu primer partit i en el pavelló, no podia ser millor... i a més van guanyar!! 
En el partit del més grans es veieren algunes jugades col·lectives i detalls individuals realment bonics... resultat del treball que fan als entrenaments i de la bona unió que hi ha.
L'equip de 4at i 5é van perdre. La meitat són nens/es nous i els cal un periode d'apranentage i d'adaptació de tots amb tots. Ànims que aneu per molt bon camí.

Els resultats dels partits foren:

7 - Sant Roc Mx6
1 - CB Garrotxa/Sant Joanenc

2 - Sant Roc Mx4-5
6 - Volcà Bisaroques Mx5

7 - Sant Roc Mx3
1 - Petit Plançó Mx3

Volem agraïr la col·laboració dels pares i acompanyants en les tasques que comporta un partit de bàsquet, des dels pares que animen a la grada, passant per els que ens porten les aigües, les farmacioles, els que porten el marcador o cronòmetre, els que escriuen les actes, en Jose que ens fa les fotos i els videos per poder-los penjar al bloc i és clar, als monitors!
Gràcies a tots per ajudar-nos!


Sant Roc MX6  :  7 
C.B. Garrotxa/Sant Joanenc  :  1

VideoFotos
Sant Roc MX 4-5  :  2


Bissaroques   MX 4-5 :  6
VideoFotos

Sant Roc MX 3  :  7
Petit Plançò  MX 3  :  1
Video


Fotos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).