Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dimecres, 19 de juny de 2013

La Festa del Bàsquet Sant Roc

El passat dissabte, dia 15 de juny, es va celebrar la festa dels nostres equips de bàsquet, a la qual van acudir també els pares. Sent els animadores la Judit i la Ari i amb la complicitat de la Sílvia i de la Paqui.
Jocs i diversió garantits, bàsquet, guerra d'aigua, samarretes per als jugadors i el cos tècnic, etc ... tot això per passar un dia en agradable companyia.
El descans, el menjar, la tertúlia i el concurs de pastissos al costat de la projecció de fotos i vídeos de tota la temporada 2012 - 13, van fer que els nostres jugadors, entrenadors i pares van gaudir del començament de la tarda. A més dels discursos, que entre rialles i llàgrimes, seriosos i alegres per els comiats de la nostra JUDIT, d'Antonio, de Silvia i de Josep. També acomiadem al nostre equip de sisè, que a fet una magnífica temporada, i en general a tots, perquè la propera sigui mejor.Como colofó ​​d'aquesta festa, com no podia ser d'altra manera, vam jugar al bàsquet entre pares i jugadors de els diferents equips.
Tot un dia que espero es vegi reflectit en aquest reportatge de fotos.
Fins a la propera temporada, bona sort i el més important que tingueu i passeu un bon estiu. Gràcies a tots.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada