Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dimecres, 9 d’octubre de 2013

Benvinguts al nou curs escolar!!

A continuación us recordem quines són les acrivitats extraescolars que oferim per aquest curs 2013-2014.

  • Servei d'acollida matinal: aquest servei es fa cada dia de 3/4 de8 a 9 del matí hi està pensada per tots els nens que ho necessitin. Els preus varíen en funció del nombre de diez que el nen/a el necesita. També hi ha l'opció de fer ús del servei de manera esporádica.
  • Psicomotricitat musical: la psico està pensada per alumnes de P4, P5, 1r i 2n i es fa els dimarts a la tarda. L'objectiu d'aquesta activitat és iniciar-se en les danses i els balls.
  • Racó de deures: pensat per a nens i nenes des de 3r fins a 6è té com a objectiu ajudar als alumnes en els seus deures diaris. Es fa els dilluns, els dimarts i els dijous i hi ha la opció de fer-la un, dos o tres dies a la setmana.
  • Taller de manualitats artístiques i teatrals: els alumnes de P4, P5, 1r i 2n tenen la possibilitat de divertir-se fent manualitats plàstique utilitzant com a element motivador el teatre. Aquesta activitat es fa els dijous.
  • Poliesport: els dilluns els alumnes de P5, 1r i 2n poden pasar una bona estona fent esport. Aprendran també a integrar-se en un grup i a participar de jocs col·lectius amb altres escoles de la ciutat.
  • Bàsquet: els dimecres i els divendres els nens i nenes de 3r fins a 6è tenen la possibilitat d'entrar a formar part dels diferents equips de bàsquet que hi ha a l'escola.

Per més información i per saber els preus de cada activitat us podeu dirigir al despatx de l'AMPA, on els dimarts i dijous de 15:45 a 17:45 us atendrà la Montse Portas.

L'AMPA es reserva el dret d'anul·lar una activitat si no arribem a un mínim de nens inscrits.

Ben aviat anirem publicant fotos de cada una de les activitats extraescolars que es realitzen a l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada