Ves al contingut principal

Presentació nova temporada Bàsquet Sant Roc 13-14


El pasat dia 27 de setembre, es va dur a terme la presentació de la nova temporada del Bàsquet a la nostra escola.
Com cada any, varem passar un Power Point, a on es va fer la presentacio de l'activitat. Es van presentar els entrenadors, els que continuen amb nosatres, L'Ari i en Jordi, i la nova entrenadora la Patri Masdeu, benvinguts!
En la reunió, varem anunciar alguna novetat, com crear nous grups de Watssap, per poder comunicar-nos mes facilment. Qui no te aquesta aplicacio, avui dia?
Un altre regal, ha estat "el MARCADOR" que amb tanta il.lusió ens ha fet la Dolors Peñascal, gracies Dolors, en teniem tantes ganes!
De moment tenim tres equips de jugadors i jugadores que establirem com un equip Pre mini mixte, un Mini A mixte i un mini B femeni. Benvinguts nens i nenes.
Estem molt contents d'engegar la nova temporada, amb l'il.lusió de cada any, amb les ganes de treballar en la nostra escola, per la nostra canalla.
De moment hem começat amb els entrenaments, dimecres i divendres de 2/4 a 3/4 de cinc, els nens i nenes berenaran, i a partir de 3/4 de 5, ja començaran a fer els escalfament i entrenaments.
Encara no tenim el calendari de partits que lo mes probable es que es comenci a jugar a mitjans de novembre.
Ja us anirem informant de la temporada. De moment, us donem la benvinguda, tant als entrenadors, i als jugadors i jugadores, com a tots els pares i mares que en formem part d'aquest equip.

Benvinguts!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).