Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

divendres, 4 d’octubre de 2013

Presentació nova temporada Bàsquet Sant Roc 13-14


El pasat dia 27 de setembre, es va dur a terme la presentació de la nova temporada del Bàsquet a la nostra escola.
Com cada any, varem passar un Power Point, a on es va fer la presentacio de l'activitat. Es van presentar els entrenadors, els que continuen amb nosatres, L'Ari i en Jordi, i la nova entrenadora la Patri Masdeu, benvinguts!
En la reunió, varem anunciar alguna novetat, com crear nous grups de Watssap, per poder comunicar-nos mes facilment. Qui no te aquesta aplicacio, avui dia?
Un altre regal, ha estat "el MARCADOR" que amb tanta il.lusió ens ha fet la Dolors Peñascal, gracies Dolors, en teniem tantes ganes!
De moment tenim tres equips de jugadors i jugadores que establirem com un equip Pre mini mixte, un Mini A mixte i un mini B femeni. Benvinguts nens i nenes.
Estem molt contents d'engegar la nova temporada, amb l'il.lusió de cada any, amb les ganes de treballar en la nostra escola, per la nostra canalla.
De moment hem começat amb els entrenaments, dimecres i divendres de 2/4 a 3/4 de cinc, els nens i nenes berenaran, i a partir de 3/4 de 5, ja començaran a fer els escalfament i entrenaments.
Encara no tenim el calendari de partits que lo mes probable es que es comenci a jugar a mitjans de novembre.
Ja us anirem informant de la temporada. De moment, us donem la benvinguda, tant als entrenadors, i als jugadors i jugadores, com a tots els pares i mares que en formem part d'aquest equip.

Benvinguts!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada