Ves al contingut principal

Racó de deures.

El racó de deures és una extraescolar pensada per nens i nenes de 3r fins a 6è i la seva finalitat és ajudar-los en els seus deures diaris. Es fa els dilluns, dimarts i dijous i donem la possibilitat de fer-la un, dos o tres dies a la setmana.

La Marta Vila és la monitora d'aquesta activitat. Fins ara prenen  part del racó de deures 11 nens. A l'aula hi ha un molt bon ambient de treball ja que els nens/es que s'apunten a aquesta activitat realment volen treballar.

Hi ha qui té menys dubtes o menys dificultats mentre que altres necessiten més de l'ajuda de la Marta. En qualsevol cas hi ha molta concentració a l'aula i això fa que l'activitat es pugui desenvolupar perfectament.

Aquí teniu unes quantes fotos del racó de deures.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).