Ves al contingut principal

Taller de Manualitats Artístiques i Teatrals

Aquesta activitat és molt ben rebuda pels nens/es de P4 fins a 2n.

Cada dijous l'escenògrafa Gemma Ibars sorprèn als nens/es que participen en aquesta activitat. Són nens de P4 fins a 2n. Les activitats que realitzen són variades i , com podeu veure a les fotos, centrada en temes molt concrets.

El tema que es tracta avui és la natura. Els arbres, el sol i els bolets de la temporada en són els protagonistes.

Aquesta activitat no només es tracta de pintar amb pintura, que per cert encanta als nens i nenes que hi participen, sinó que té l'objectiu de divertir-se fent manualitats plàstiques, utilitzant el teatre com a element motivador.

Més endevant es treballarà la veu, la imaginació, el moviment i la improvisació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).