Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dijous, 10 d’octubre de 2013

Tallers a l'Aula d'Acollida Matinal

Aquesta extraescolar és molt ben rebuda per els pares que tenen horaris incompatibles amb l'horari escolar dels seus fills/es, per això creiem que és una de les extraescolars més agraïdes i necessàries.

Les monitores de l'aula ja són conegudes per la mainada i les famílies, són la Dolo i l'Ada, les encarregades de fer pasar una bona estona als nens/es mentre esperen que sigui l'hora d'anar a classe.

Cal recordar que aquesta activitat no és un servei de "guarderia" on els pares deixen els nens/es i s'estan allà fins que són les 9. La feina de la Dolo i l'Ada va més enllà ja que preparen activitats educatives diferents cada dia i fan que els nens/es passin una estona molt agradable i divertida.

Les activitats, que es fan de 7'45 a 8'45 són les següents:

   • DILLUNS: dibuixar i pintar
   • DIMARTS: jocs de taula
   • DIMECRES: plastilina
   • DIJOUS: dibuixar, pintar i papiroflexia
   • DIVENDRES: jocs de construcció i joc sorpresa!!
L'últim quart d'hora abans d'entrar a classe el dediquen a dir endevinalles, a jugar a veig-veig o a cantar cançons.

A més a més el primer i el tercer dijous de cada mes el dediquen a llegir contes.

Els nens/es no fan les activitats de qualsevol manera sinó que les monitores els organitzen en funció de la seva edat. Estan col·locats per taules segons la seva edat. Això permet que tots facin la mateixa activitat però adaptada al seu nivel d'aprenentatge. No és el mateix fer plastilina per un nen/a de P3 que per un de Cicle Superior. Els nens/es més petits potser faran botifarres, pilotes, cucs... mentre que els de 6è segurament faran figures complexes com ara animals, elements de la naturalesa, paraules...

I precisament amb això acabo. Les paraules diuen molt, però les fotos moltes vegades encara més. Aquí teniu un recull de fotos fetes a l'aula d'acollida matinal.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada