Ves al contingut principal

Festa per la Leto!!!

El passat divendres 22 de Novembre la Leto va arribar a la seva jubilació. Després de tants anys a l'escola no podía marxar sense el reconeixement que se li va fer.

Des de P3 a 6è, tots els nens i nenes hi han col·laborat d'alguna manera. Els professors i professores, tots els que formen l'escola de Sant Roc es van reunir per aquesta despedida tant especial.

És per això que no podíem faltar nosaltres. Ens hagués agradat assistir-hi a tots i totes, però no va ser possible... Des de l'AMPA estem molt contents del teu pas per l'escola i esperem que la despedida d'ahir sigui un fins aviat!!FELICITATS LETO!!!

Si voleu veure més fotos: 

https://plus.google.com/u/0/photos/106720899737104167707/albums/5949884455963693729

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).