Ves al contingut principal

MATERIAL AULA ACOLLIDA MATINAL

Des de l'AMPA estem molt contents de la rebuda que està tinguent l'aula d'acollida matinal. Els nens passen una bona estona i aprenen mentre esperen l'hora de començar la classe.
 
Fan activitats diferents cada dia: dibuixar, pintar, jocs de taula i de construcció, plastilina, contes...
 
Des de l'AMPA creiem que seria bo anar aportant nou material a aquesta aula. Per part nostra ja ens hi hem posat  i ara el que demanem és que si teniu algún joc, conte o quasevol cosa que pugui ser útil per l'Aula d'Acollida agrairíem ens ho fessiu arribar. Podeu portar-ho a la secretaria de L'AMPA (dimarts i dijous de 15:45 a 17:45) o bé porta-ho directament a l'Aula d'Acollida.
 
Qualsevol aportació será benvinguda. 
 
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).