Ves al contingut principal

Nosaltres som l'AMPA

Des de l'AMPA estem contents d'enunciar que aquest anys s'han incorporat noves cares a l'Associació, però encara en farien falta moltes més.

La incorporació de noves persones significa noves idees, més facilitat a l'hora de preparar qualsevol activitat, menys acumulació de feina per a una sola persona, etc, i tot això es tradueix en un benefici per a tots els nens i nenes de l'escola.

Aquests som alguns dels integrants de l'AMPA. Aviat penjarem una nova foto amb tots els integrants.


M.Àngels Nogué, Jordi Bartrolí, Fina Teixidó, Isabel Rodríguez, Txell Serrat, Laura Abulí, Roser Soms, Carme Linares, Sònia Prat, Esther Lobato, Jordi Cullet i Dani Martí.
 
També en formen part la Montse Bonilla, la Dolors Fernández, la Paqui, la Magda, la Brigit Gonzalez i la Laura las Heras.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).