Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dijous, 5 de desembre de 2013


Spar Uni Girona- Sant Roc

 

El passat diumenge dia 1 de desembre, alguns dels jugadors i jugadores de l’equip de Bàsquet de la nostra escola, junt amb els pares, mares i germans, vàrem anar a veure el partit que es disputava al pavelló de Fontajau, entre les Spar Uni Girona, i les Alimentos de Zamora, la victòria va ser de les gironines, amb un resultat de 80-69.

 

En els temps morts del partit els nostres jugadors van fer uns partidets, entre ells, i van gaudir de la pista a l’engròs i en directe! I lo bé que s’ho van passar!

 

I com a recompensa per anar a veure-les, elles ens han tornat la visita, i avui dia 4, han estat a Olot, la Noemí Jordana i la Olga Chatzinikolau. Com altres vegades, ens han fet gaudir d’un entrenament magistral, prèviament han respòs a totes les preguntes que els nostres nens i nenes els hi han fet. 


Ha estat un dia molt emocionant, doncs els hi hem fet un petit obsequi de part de tots els nens i nenes: una foto  del Sant Roc pel club Spar Uni Girona i un mural amb fotos i signatures dels nostres menuts per la Noemí , doncs cada vegada que els hem demanat que vinguin ha estat ella qui ha vingut amb tota la il·lusió.

 

 
 
 


 

I ja han penjat la visita al seu twiter!!

 

Gràcies Noe, gracies Olga, i gràcies a aquest club tant proper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada