Ves al contingut principal

DIA MUNDIAL DE l'ACTIVITAT FÍSICA

El dissabte dia 5 d'abril es va dur a terme la matinal de bàsquet dels equips de minis de la temporada de bàsquest escolar curs 2013 2014, organitzat per el Consell Esposrtiu de la Garrotxa.

Vam gaudir d'un esplèndid dia de joc i festa, coincidint amb el DIA MUNDIAL de l'ACTIVITAT FÍSICA, titulat "SUC D'ESPORT".

Des de les 10 del matí fins la una del migdia, els nostres equips de la categoria MINI, 5è i 6è, van participar d'aquesta jornada esportiva, farcida de Molt de Bàsquet, fruita i aigua per tots els jugadors/es. Varen estar competint amb diferents equips escolars, fent mini partits de 10 minuts de durada. Tambe van participar en un concurs de tirs lliures, i per finalitzar van obsequiar a tots els participants amb una medalla.

Els nostres petits grans jugadrs s'ho van passar d'alló més bé. Van acabar esgotats i feliços per una diada tan especial.

 
 
 
 
 
 

 
 
 

La resta de fotos les trobareu a aquest enllaç. No us les perdeu, són genials !!!

https://plus.google.com/photos/117611095320320979068/albums/5999226694972836449?gpinv=AMIXal8nlax8d3yZy37GsY-Ei_RLz6xA2nNBTIDjIsPpn9y8WXBxBPZ1UdJ7TVdMm-xc3wKelWkOoYOW7u2l0JL-iqVzjm35oOT0VW5dEFMU9k0C3JrEteE&cfem=1&authkey=CJmOzZT_-Z6dbQ


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).