Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dimecres, 14 de maig de 2014

Festa Escola

La festa de final de curs de l'escola, com totes les altres festes que es celebren, és sempre esperada amb il·lusió tant per nens com per professorat i pares, mares iaies i avis. La festa de final de curs representa el final d'un curs escolar, els nostres nens han assolit un grau més i ens preparem per les esperades vacances d'estiu.

Des de l'AMPA intentem que la festa sigui del grat de tothom i ens esforcem a preparar varietat d'activitats per tal que des de P3 fins a 6è tothom en pugui gaudir. Però la festa no només és cosa nostra hi ha empreses externes que també hi col·laboren i ens ajuden a fer una festa millor.


És el cas de Serunion, que ja l'any passat ens van ajudar en la cocció de les botifarres i la ceba que es van oferir el dia de la festa. A més van aportar la coca que es va repartir entre tots els participants de la bicicletada.
Per altra banda també vam tenir la col·laboració de Carrefour. En el cas de Carrefour van col·laborar aportant menjar i útils per parar les taules, com gots, estovalles i tovallons.

Des de l'AMPA volem agraïr que hi hagi empreses disposades a col·laborar en aquesta festa, en la que els nens i nenes de l'escola en són els màxims beneficiats, ja que agraeixen molt que les families els anem a veure i participen en les diferents activitats que es preparen.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada