Ves al contingut principal

Festa Escola

La festa de final de curs de l'escola, com totes les altres festes que es celebren, és sempre esperada amb il·lusió tant per nens com per professorat i pares, mares iaies i avis. La festa de final de curs representa el final d'un curs escolar, els nostres nens han assolit un grau més i ens preparem per les esperades vacances d'estiu.

Des de l'AMPA intentem que la festa sigui del grat de tothom i ens esforcem a preparar varietat d'activitats per tal que des de P3 fins a 6è tothom en pugui gaudir. Però la festa no només és cosa nostra hi ha empreses externes que també hi col·laboren i ens ajuden a fer una festa millor.


És el cas de Serunion, que ja l'any passat ens van ajudar en la cocció de les botifarres i la ceba que es van oferir el dia de la festa. A més van aportar la coca que es va repartir entre tots els participants de la bicicletada.
Per altra banda també vam tenir la col·laboració de Carrefour. En el cas de Carrefour van col·laborar aportant menjar i útils per parar les taules, com gots, estovalles i tovallons.

Des de l'AMPA volem agraïr que hi hagi empreses disposades a col·laborar en aquesta festa, en la que els nens i nenes de l'escola en són els màxims beneficiats, ja que agraeixen molt que les families els anem a veure i participen en les diferents activitats que es preparen.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).