Ves al contingut principal

Preparant la festa de l'escola....


Hola pares i mares!!!

 

Necessitem voluntaris per col·laborar a la festa de l’escola del proper dia 7 de Juny.

Al matí organitzem una bicicletada però també hi ha activitats a l’escola tant al matí com a la tarda. Si us interessa passeu per secretaria i en Santi us agafarà les dades.

Animeu-vos! Us ho passareu bé i ajudareu a que els vostres fills/filles passin un dia inoblidable.

 
Ja estem escalfant les graelles per el dia 7 de Juny
 

A partir del dilluns 2 de juny i fins el dijous 5 es posaran a la venta els tiquets per la botifarrada del dia de la festa.
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Els podeu comprar al despatx de l’Ampa els dimarts i dijous de 15:45 a 17:45 o a secretaria amb en Santi per només 3€.
 
Veniu a la festa, us ho passareu molt bé i hi haurà moltes sorpreses. No us ho perdeu!!


 
 
 
 
 
 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).