Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

divendres, 20 de juny de 2014

Això ja s'ha acabat....

Avui pares, mares, nens, nenes, professors, professores, el conserge, la directora, les coordinadores.... tots els que formem part de l'escola de Sant Roc ens hem despedit.

Ha estat un dia diferent, amb moltes emocions, sobretot per els de 6è. Aquests ja no tornaran a ser alumnes de la nostra escola. Ja són grans i l'any que ve seguiran un camí diferent. I per això aquest matí han tingut l'honor d'ajudar-nos a repartir la coca amb xocolata a tots els nens i nenes de l'escola.

N'han repartit per totes les classes i també n'han deixat a la sala de professors perquè quan tinguin temps tots la puguin tastar.

Després del magnífic esmorzar ha vingut la despedida de l'escola per aquest curs. Tots els nens i nenes han anat al gimnàs on han ballat i s'ho han passat d'allò més bé fins que en Santi els ha engegat la gran traca!!!


Bé em despedeixo per aquest curs amb unes quantes fotos del repartiment de coca i xocolata. Nosaltres només hem pogut fer fotos a les classes d'infantil. Els alumnes de 6è han estat molt ràpids repartint a tota l'escola i els alumnes molt ràpids a menjar i ha estat impossible abarcar totes les classes.

Us deixo doncs amb les fotos d'aquest matí.


I com sempre, moltes més a aquest enllaç:

https://plus.google.com/photos/106720899737104167707/albums/6026970226179806865?banner=pwa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada