Ves al contingut principal

FESTA ESCOLA SANT ROC 2014

Feia molts dies que la 36a FESTA FI DE CURS DE L'ESCOLA DE SANT ROC formava part de les nostres reunions. Costa lligar-ho tot, prendre decisions, proposar noves activitats o idees, posar-les en pràctica .....

Per sort som un equip de pares i mares ben unit i amb un munt d'idees fresques. Moltes idees s'han hagut de quedar allà, guardades en un calaix per l'any vinent. No és fácil aconseguir fer tot el que ens agradaria i hem tingut un munt més d'idees, però ja no hi havia temps per poder-ho fer tot.

Estem contents del que hem fet, tot ha sortit com ens esperàvem, cap entrebanc, cap núvol s'ha interposat en el nostre camí. I el més important de tot: hem vist als nostres nens i nenes disfrutant de les activitats que els hem proposat: la bicicletada, la festa de l'escuma, els sorteigs de la panera i la bicicleta, la botifarrada popular al pati de l'escola i per descomptat la música de "Sweet dreams". Aquest any, gràcies a l'ajuda de diferents col·laboradors, hem pogut donar un petit obsequi a tots els nens i nenes que hi han participat i ens sembla que els va agradar prou!!Aquesta vegada, si m'ho permeteu, m'agradaria afagir-hi una reflexió personal:

Dissabte va ser un dia molt maco, diferent. Potser per alguns pares i mares va ser una festa més però per mi en concret va ser més que això. Primerament perquè era la primera festa de l'escola de la Paula i la setmana passada va ser plena d'emocions: "soparem a l'escola!!"- em deia la Paula, però també plena de records. A part de ser mare d'una alumna també sóc ex-alumna i em feia una il·lusió especial tornar a celebrar una festa a l'Escola de Sant Roc. En segon lloc perquè aquest any m'he incorporat a l'AMPA, una incorporació a la que ningú em va haver de convèncer, jo tenia clar que qui millor que els pares per pensar en el benestar dels nostres fills i filles i ara que s'acava el curs i en puc fer una valoració, veig que  no em vaig equivocar. A les reunions hi he conegut gent molt implicada, treballadora i agradable que m'han ensenyat moltes coses. Jo per la meva part he aportat tot el que he pogut i estic segura que cada any hi podré aportar una miqueta més.

M.Àngels Nogué
 

Bé em deixo de tanta formalitat i us deixo els enllaços corresponents a les fotos, i també al ball que van fer els nens i nenes que han participat de l'activitat psicomotricitat musical aquest any.


Per cert, agrairíem molt que ens deixessiu algún comentari, és molt fácil de fer i és una manera de saber si esteu contents amb el que fem o si creieu que hi ha alguna cosa que hauríem de millorar. Moltes gràcies.


Fotos matí:

https://plus.google.com/photos/106720899737104167707/albums/6023379309076804993?banner=pwa
Fotos tarda:

https://plus.google.com/photos/106720899737104167707/albums/6022555649345602209?banner=pwa


Fotos ball extraescolar Psicomotricitat musical:

https://plus.google.com/photos/106720899737104167707/albums/6022860393674778497?banner=pwa


Video psicomotricitat musical:

https://www.youtube.com/watch?v=YU1M4szb4kw&feature=youtu.be

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).