Ves al contingut principal

Agraïments


Ara que ja hem acabat definitivament el curs és hora de donar les gràcies a totes les persones que ens han ajudat a tirar endevant els projectes i activitats que organitzem l'AMPA de l'escola de Sant Roc d'Olot.

Cada any intentem millorar els que s'ha fet l'any anterior i creem noves activitats per tal de caure en la monotomia. Està clar que hi ha coses que sempre hi seran però també és cert que les noves idees són molt benvingudes per la nostra part. Tots els que formem l'AMPA ens sentim satisfet del que hem fet i esperem fer-ho igual o més bé l'any vinent.

Però això no només és mèrit dels que formem part de l'AMPA perquè en ocasions també rebem ajuda de pares, mares, avis, avies o alumnes del mateix centre per organitzar esdeveniments tals com les festes.

A més també hem d'agraïr a totes les empreses i institucions que han col·laborat aquest any a fer que la festa de l'escola i del bàsquet siguin millors.


 
 
 
 
I també Motos Lluís, Fruites Carme i Farmacia Faja.
 
 
 
A tots mooooooltes gràcies!!!
 
 
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).