Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dissabte, 19 de juliol de 2014

Festa fi curs bàsquet, Juny 2014


FESTA FINAL DE TEMPORADA BASQUET ESCOLAR

El Passat dia 21 de juny, es a dur a terme La festa de final de temporada del nostre bàsquet.

Com cada any vàrem gaudir  d’una diada de festa i germanor. Ens ho vàrem passar d’allò més bé.

Es va començar cap a les 10 del matí i ja no vàrem parar de gaudir fins quarts de 10 del vespre! Una bona colla d’hores, jugant, ballant, dinant... en definitiva, disfrutant al 100 per 100, petits i grans.

 

Al matí, es van fer els jocs que van preparar els nostres entrenadors amb molta il·lusió i molta feina que van fer que tant els nens i nenes, com els pares, avis i familiars, participessin, amb moltes rialles! Vam cantar, ballar, vam fer gimcana. Cada nen va rebre una bossa de la temporada, gentilesa dels monitors  i La traca final, jocs d’aigua que es lo més de lo més, i que tant bé ens va a anar, doncs va fer un sol de justícia i amb les pístoles d’aigua, mànegues i globus, ens vam  refrescar.

 

Abans de dinar, van poder fer El reconeixement Als nostres guanyador de La lliga d’enguany. Als preminis, se’ls va fer un passadís amb els familiars aplaudint i se’ls va entregar La COPA de guanyadors, amb un petit trofeu per cada un, tal i com es mereixen. La carona d’il·lusió que tenien, ens va confirmar lo que gaudeixen amb l’activitat, amb el joc, amb el BASQUET a Sant Roc. Gràcies als pares  i mares que van participar per poder fer aquest reconeixement, tant amb les idees proposades com el pare que va  comprar dels trofeus, i la família que va portar les síndries.

 

Després de dinar, vam fer el concurs de pastissos. Genials tots ells i boníssims, tots es mereixien guanyar, però nomes teníem tres premis i els van guanyar els més votats pels participants a la festa.

El primer premi se’l va endu l'Eva Robert , el segon la Neus Padrosa, i el tercer la Karen Perez, totes tres de 6è.

Desprès vam poder tastar aquest postres tant bons.

 

Vàrem fer el sorteig d’una pilota signada per les jugadores de l'Uni Girona. La va guanyar l’Alejandro Romero de 4art, jugador de l'equip premini,  i amb els diners recollits, vam poder fer front a les despeses extres, com La Copa,  i altres despeses de La festa. Gràcies famílies!

 

La part més emotiva de La festa va ser quan vam veure el vídeo de Record de La temporada que cada nen en va rebre un i que amb tant de carinyo  va fer el nostre entrenador  Jordi. Vàrem plorar amb La despedida dels de 6è, doncs els més petits li van cantar La cançó de La nostra escola...”anem creixent...”

Quan ens vàrem recuperar de les emocions, vam poder continuar amb el partidàs entre pares i entrenadors, tot un luxe, tinguent en compte que tots ho van fer d’allò més i en saben mooolt!

 

I així, entre activitats, menjar, festa, balls, cants i plors vaàem acabar, amb molt de cansament, però sobretot amb un somriure esplèndid a totes les cares que és que més Il·lusió em fa, a mi personalment, veure a tothom gaudir d’una diada tant especial, amb tant de carinyo.

 

MOLTES GRACIES FAMÍLIES, sense vosaltres res d’això hagués estat possible.

 

 

 

 
 
 
I mooooooltes fotos més al següent enllaç:  
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada