Ves al contingut principal

Jubilació Dolors Rabat


Després de 35 anys a l'escola la Dolors finalment deixa la docència. Han estat molts anys entregats a l'escola i ja li ha arribat l'hora de descansar.

Des que va començar fins el dia d'avui som moltes les persones que hem passat per les seves classes, jo inclosa. Va ser una de les meves primeres professores ja que només tenia 4 anys quan vaig tenir-la de senyoreta.

Avui se li ha fet un petit homenatge a l'escola on hi han participat professors i alumnes i on  l'AMPA també hi ha estat present, agraint-li tot el que ha fet per l'escola i tot el que ens ha ensenyat i obsequiant-la amb unes entrades a un espai termolúdic, on podrà començar a relaxar-se després d'una vida dedicada a la feina. Especialment emotiu ha estat l'escrit que una mare (Lurdes) li ha fet i que ha llegit el seu fill.

MOLTES FELICITATS DOLORS! I FINS AVIAT!!
 

 

 
 
La resta de fotos aquí:

https://plus.google.com/photos/106720899737104167707/albums/6094500112265672721?banner=pwa
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).