Ves al contingut principal

Els premini guanyen el seu primer partit!!!!

 

9ª jornada de la lliga escolar de Bàsquet.


Els nostres preminis han aconseguit la seva primera victoria! Ha estat un dia molt maco, amb molta emoció i ganes de fer un bon partit i ho han aconseguit!!  Els nostres Sant Roc premini MX2-3, han guanyat a casa de 6-2 contra el Petit Planço MX3!

Etaven tant i tant contents, que ho havíem de comunicar a tothom.

Enhorabona petits, sou molt grans!
Continueu aixi, amb aquestes ganes i aquest esforç!

Gràcies també a la nostra entrenadora Paula, que els ha estat animant, sempre!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).