Ves al contingut principal

ENGLISH TIME!!!!!

Aquest divendres els nens i nenes del grup dels grans d'anglès (2n-6è) van participar més que mai de les activitats a classe.

Es tractava de fer activitats orals (speaking) en parelles. Als més petits els hi costava més i algun no va voler participar d'aquesta activitat però ningú hi estava obligat.... bé els més grans una miqueta si! Ja és hora que comencin a expressar-se en anglès!!!

Tots i totes ho van fer molt bé. Va costar una miqueta que es sentissin còmodes fent l'activitat però un cop vam començar alguns s'oferien de voluntaris i tot!!

Una altra activitat va ser jugar el Bingo!! Aquesta vegada els més grans van fer de teacher per una estona i tots s'ho van passar molt bé.

També vaig fer algun vídeo. Cal dir que ells no sabien que els estava gravant i que no hi havia res preparat per tant veureu com d'espontanis són els vostres fills/filles.


Espero que us agradin!!

 
 
 
 
  

Si cliqueu sobre aquest enllaç encara en trobareu més:

 
 

 

 
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).