Ves al contingut principal

Uni Girona

El diumenge 25 de gener, un grup de jugadors i jugadores de Bàsquet de la mostra escola, vàrem anar a veure el partit de Bàsquet de la lliga femenina entre les noies del Uni Girona i les noies de Mann Filter de Saragossa.

Durant els descanços els nostres nens i nenes varen poder fer Mini partidets entre ells mateixos, i van gaudir molt, moltíssim del joc, i de poder córrer i encistellar en una pista de professionals com estel Fontajau.

Vàrem disfrutar tant petits com grans, i vam celebrar una molt bona victòria de les nostres amigues del Uni Girona, havent quedat com resultats 74-49, amb un partit força renyit els primers minuts però que de seguida les gironines van salvar amb molta diferència.

Després del partit, vàrem baixar a peu de pista per felicitar-les i fer fotos i demanar autògrafs. Com que són molt properes i ens coneixen ja, ens han promès una visita als nostres jugadors, per donar-nos un entrenament magistral, molt aviat.

Gràcies noies sou genials!
 

Aquí teniu totes les fotos que vàrem fer:

https://plus.google.com/photos/106720899737104167707/albums/6120161081552138641?banner=pwa


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).