Ves al contingut principal

Festa Escola 2015


Dissabte dia 6 Juny vam celebrar la festa de l'escola de Sant Roc.


I quina festa!!!! Vam començar ja ben aviat al matí preparant tot el que feia falta perquè tots nosaltres, però especialment els nostres nens i nenes, tinguéssim una festa ben lluïda.


I ho vam aconseguir. És cert que vam tenir molta feina, però entre tots els membres de l'AMPA, els professors i professores de l'escola i uns quants pares que s'hi van afegir, vam fer que el dissabte fós un dia especial.


Ah!! I no cal oblidar que els nostres nens i nenes també van fer una feina genial!!! Ja feia dies que només parlaven dels assajos a l'escola dels balls dels Beatles i de com de divertit seria aquell dissabte festiu a l'escola que semblava que no arribava mai.


Tenim els videos dels balls i mooooooooltes fotos de tota la festa!! De moment us deixo amb les fotos dels balls. Al llarg de la setmana anirem penjant la resta de material que tenim.


Esperem que us agradin!!!!!
Cliqueu a aquest enllaç i continueu recordant la vostra fe
sta!


https://plus.google.com/photos/106720899737104167707/albums/6157322858470057953?banner=pwa


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).