Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

diumenge, 12 de juliol de 2015

Festa Final de Temporada del Bàsquet Escolar 13-06-2015El dissabte dia 13, es va dur a terme la festa de cloenda (curs escolar) del bàsquet escolar.

Com podeu veure en les fotos, ens ho hem passat fantàsticament, hem gaudit de cada una de les proves organitzades per les entrenadores, que s’ho han treballat, molt i molt bé.

Donava gust veure com petits i grans han participat, i jugat amb les activitats creades i tothom ha gaudit molt de la festa. Malgrat algun petit incident amb la llum, tota la resta ha estat fantàstic.

Els jocs de preguntes, de cantar, d’equilibri, d’aptituds, la guerra d’aigua…tot, tot molt ben pensat, perquè tothom hi participés. El temps va acompanyar.

L’hora del dinar també va estar molt bé, amb un dinar de germanor, on tothom va estar molt a gust. Gràcies a tothom per l’ajuda.

El concurs de postres, una altre gran clàssic en la nostra festa. Els premis van resultar molt renyits pel gran nivell dels petits Xefs. Boníssims tots, però tots!

Finalment varem acomiadar a les noies de 6è que ens deixen per continuar el seu camí.
Molta sort boniques!

Pels motius de l’incident amb la llum, no va estar possible veure sencer el vídeo que es preparar per finalitzar el curs. Us el pengem perquè el pugueu veure.

Es va trobar a faltar als jugadors que no varen poder anar, espero que el proper any, hi hagi el 100% de participació, doncs val molt la pena ser-hi, sobre tot per la il·lusió amb què es prepara.

La Nostra fita ha estat fer d’aquesta activitat extraescolar, i competitiva, el mes amena, divertida, didàctica i educativa possible, i crec que ho hem aconseguit.

Gràcies als nens i nenes  que han participat en el Bàsquet escolar, gràcies als pares i mares que s’han involucrat, però sobre tot gràcies i mil gràcies a les entrenadores, l’Ari, la Patri, la Paula, l’Anna i la Raquel, sense elles, res de res hagués estat possible.

Bon estiu a tothom!!
Paqui Nuñez
Responsable Bàsquet Escola Sant RocMés fotos: Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada