Ves al contingut principal

Extraescolars 2015-2016


A continuació us detallem les extraescolars que aquest any us oferim. Us recordem que si algú vol afagir-se a alguna de les activitats sempre hi és a temps de fer-ho!!


Acollida matinal: s'ofereix a tots els nens i nenes del centre cada dia de 7:45 a les 9:00 o bé de 8:30 a 9:00

Teatre i Manualitats:  l'activitat és per a nens i nenes de P4 fins a 2n. Es fa els dimarts de 16:30 a 18:00

Poliesport: està obert a nens i nenes de P5 fins a 2n i es fa els dilluns de 16:30 a 18:00

Escoleta de bàsquet: pensat per a nens i nenes de 1r i 2n, l'activitat es fa els divendres de 16:30 a 18:00

Bàsquet: tots els nens i nenes des de 3r fins a 6è hi poden participar. En aquest cas es fan entrenaments els dimecres i els divendres de 16:30 a 18:00

Anglès: en aquest cas és obert a tots els nens i nenes però hi ha dos grups en funció de l'edat dels nens. Per als de 2n fins a 6è l'extraescolar es fa els divendres de 12:40-13:40 i els de P4 a 1r els divendres de 13:50-14:50

Biblioteca: està oberta a tots els nens i nenes però des de P3 fins a 2n han d'anar acompanyats mentre que els de 3r fins a 6è hi poden anar sols. La biblioteca com a extraescolar és oberta de dilluns a dijous de 16:30 a 17:30. Aquesta activitat és gratuïta.

Pel que fa a la resta d'extraescolars els  preus varien en funció de l'activitat i/o els dies que es fagi. Es poden consultar els preus al despatx de l'AMPA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).