Ves al contingut principal

Presentació Poliesport 2015-2016

Ha començat una nova temporada de poliesport i com sempre intentarem que els vostres fills/es gaudeixin de l'activitat física acompanyada de somriures i cansament. Tot un repte per a tots.

Aquest any 2015-2016 entre el grup de monitores hem decidit practicar 6 esports diferents: atletisme, futbol, volei, handball, bàsquet i hockey.

A diferència d'altres anys, hem escollit aquests esports per practicar-los més profundament, i ho farem a través del joc tot aplicant les tècniques corresponents a cada esport.

Al final de cada trimestre es realitzaran uns tornejos entre ells per demostrar les habilitats que han aprés i adquirit. Els tornejos cal dir que no deixen de ser una classe més, sense cap intenció de competició.

Com els altres anys, les disfresses i les pallassades ens acompanaran durant el curs, Aquestes són les dates claus:halloween, nadal i carnaval!!!

Us mantindrem informats de les novetats o altres qüestions que puguin sorgir via whatsapp o papers informatius.

Davant de qualsevol dubte les monitores estem disposades a resoldre i atendre sense cap mena de problema.

Per acabar volem que els vostres fills/es s'ho passin d'allò mñes bé i a la vegada aprofitar i passar una estona genial amb ells!

Fins aviat.

Ari i Mimi.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).