Ves al contingut principal

Presentació temporada bàsquet escolar 2015-2016

2 d’octubre de 2015


El passat divendres dia 2 es va fer la reunió amb les famílies per presentar l’activitat extraescolar de Bàsquet i Escoleta.

Enguany hem aconseguit formar 4 equips complerts.
Un és de l’escoleta, amb una participacio de 9 nens i nenes de 1er i 3er.
De la categoria Premini tindrem dos equips, un de 3r amb un total de 9 nens i nenes i un de 4rt amb 10 nens i nenes inscrits.
De la categoria Mini, el total de participants es de 11 nens i nenes, amb un nen de 5è i la resta tots de 6è.
Com veieu ha estat un èxit total de participació, la qual cosa ens emociona a tots els que estem a la organització d’aquesta extraescolar.
Moltes gràcies.

També vam fer la presentació de l’equip tècnic. De moment hi ha 4 entrenadors i 1 de reforç, però amb aquest èxit, no descartem incloure una persona mes per ajudar.
L’Ari, la Paula i la Raquel , segueixen amb nosaltres, com l’any passat, i a més, ha començat en Manel. De reforç tenim a en Juanma.  La Dolors Peñascal és l’enllaç entre l’escola i la extraescolar, podeu comptar amb ella per qualsevol consulta. I jo Paqui Nuñez, com coordinadora dels extraescolars d’esports, des del Ampa., també a la vostra disposició.

Amb un bon equip d’entrenadors, 4 equips tan complerts i les ganes de treballar, donem el tret de sortida al Bàsquet i Escoleta de la nostra Escola.

Les normatives, són les habituals, com per exemple, dur els cabells lligats, no portar braçalets, ni collarets, penjolls o rellotges, ni als entrenaments, ni als partits. Hem recalcat la puntualitat i assistència, avisar quan no es pot assistir, i sobretot el comportament amb els companys, el respecte als entrenadors, i als equips contraris.

Des del Consell esportiu s’està introduint una novetat una nova activitat que s’anomena Esport Sa.  Es tracta de puntuar equips, àrbitres, entrenadors i grades. Mitjançant una aplicació des del mòbil , s’haurà de puntuar, per fer un esport menys agressiu, i fer un model d’esport escolar, més amigable i millor.

Això serà a partir del gener, ja us anirem informant. 

Volíem agrair l’assistència de totes les famílies,  l’atenció, i  la implicació en aquest nou curs escolar.


Moltes gràcies de nou i feliç curs a tothom.


Paqui Núñez

Us adjuntem també els telèfons de contacte, horaris i normes pel que fa a les dues activitats. Ah! i unes quantes fotos de la presentació.Presentació

L’activitat de bàsquet escolar, en categoria Escoleta, Premini i Mini, l’organitza l’Associació Esportiva de l’Escola, formada per membres de l’AMPA i per mestres d’educació física. Per aquest curs 2015-2016 l’organigrama queda definit:

Entrenadors/es:
Ariadna Romero: 639.52.40.70
Paula Puigvert: 686.60.29.43
Raquel
Manel
Juanma
Responsable AMPA: Paqui Núñez, 626.83.24.13
Responsable Escola: Dolors Peñascal

Lloc i horaris d’entrenaments i partits

L’activitat del bàsquet es durà a terme a l’escola. En dies de pluja o mal temps, es podrà anar al gimnàs a entrenar. Els nens i nenes que participin en l’escoleta nomes entrenaran divendres.

Entrenament

Dimecres Escola:16:30 – 18:00
Divendres Escola: 16:30 – 18:00
Partits: Dissabte Matí a l'escola
En cas de no poder assistir als entrenaments o partits és obligatori trucar a l’entrenador/a.

Hàbits / Normes

Cal transmetre hàbits necessaris que marcaran l’educació esportiva del jugador/a:
• Vestimenta i calçat adequat.
• Fer veure la perillositat de portar rellotges, anells, penjolls, etc.
• Convèncer de la comoditat de dur els cabells ben lligats.
• Recomanar portar les ungles curtes.
• Demanar puntualitat.
• Comportament durant els entrenaments i els partits.
• Respecte entre els companys/es, amb les entrenadores, amb els àrbitres, amb l’equip contrari.

A tenir en compte pels entrenaments

• Quant els nens surtin a les 16:30, ja hi haurà l’entrenador que els esperarà i estarà amb ells mentre berenen i es canvien per començar l’entrenament a les 16:50.
• L’entrenament durarà de 16:50 a 18:00.
• Tenim vestidors on deixar les maletes.
• S’aconsella que els nens/es es dutxin al acabar l’entrenament.
• Cal portar les sabatilles del gimnàs (les de sola de goma blanca) dins la bossa d’entrenament, per si fa mal temps i l’activitat es realitza allà.
• Portar aigua als entrenaments.

Equipament (camiseta i pantaló curt)

S’entregarà una a cada jugador/a tenint en compte la seva talla. Aquesta s’haurà de retornar en acabar la temporada; en cas que es perdi o es torni en mal estat caldrà abonar la quantitat de 30€ en concepte de reposició.

Blog de l’AMPA

En ell hi trobareu, tota la informació que necessiteu de:
• L’hora i el lloc del partit del dissabte
• El calendari de cada equip
• Les sortides que es puguin fer
• A més de totes les imatges dels partits i activitats que es realitzin

Nota Important:


Per tal d’estar ben informats, agrairem que ens doneu autorització per establir grups de Watssap, de cada equip. Com a norma i per que no hi hagi mals entesos, els grups de Whatsapp seran únicament informatius. Demanem si us plau que us abstingueu de compartir cadenes, i coses que no estiguin relacionades amb l’activitat.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).