Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dissabte, 28 de novembre de 2015

Extraescolars: ENGLISH !!!


Ja fa dies que van començar les extraescolars a l'escola.

En el cas de l'anglès aquest any hi ha hagut un canvi d'ubicació per tal de poder-nos adaptar més bé a les necessitats d'aquest any. Els grans (2n-6è) fem classe a l'Aula de Petit Grup I i els petits (P4-1r) a l'aula de P4.

Són dos grups molt agradables i amb els que és fàcil treballar. En el cas dels grans potenciem l'expressió oral tant pel fet que han d'entendre la professora, com perquè llegeixen i intenten fer petites explicacions sempre en anglès. Alguns tenen més facilitat que els altres, és evident, però els que en tenen menys també se'ls exigeix menys i sempre reben el meu suport.

A classe s'intenta sempre parlar en anglès, excepte quan és alguna cosa important que els pot crear confusió. Però en general no hi ha problema. Els que tenen més nivell ajuden als altres i entre tots ho acaben entenent tot!!

Treballem temàtiques molt diferents, sense centrar-nos en un tema gramatical, sinó que intentem fer classes temàtiques. Fem una petita introducció a diferents països del món, per conèixer algunes de les seves característiques i també treballem les celebracions tant britàniques com americanes, com per exemple Halloween o Thanksgiving.

En el cas dels més petits la introducció a l'anglès es fa a base de jocs, cançons i flashcards per treballar el vocabulari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada