Ves al contingut principal

Extraescolars: ENGLISH !!!


Ja fa dies que van començar les extraescolars a l'escola.

En el cas de l'anglès aquest any hi ha hagut un canvi d'ubicació per tal de poder-nos adaptar més bé a les necessitats d'aquest any. Els grans (2n-6è) fem classe a l'Aula de Petit Grup I i els petits (P4-1r) a l'aula de P4.

Són dos grups molt agradables i amb els que és fàcil treballar. En el cas dels grans potenciem l'expressió oral tant pel fet que han d'entendre la professora, com perquè llegeixen i intenten fer petites explicacions sempre en anglès. Alguns tenen més facilitat que els altres, és evident, però els que en tenen menys també se'ls exigeix menys i sempre reben el meu suport.

A classe s'intenta sempre parlar en anglès, excepte quan és alguna cosa important que els pot crear confusió. Però en general no hi ha problema. Els que tenen més nivell ajuden als altres i entre tots ho acaben entenent tot!!

Treballem temàtiques molt diferents, sense centrar-nos en un tema gramatical, sinó que intentem fer classes temàtiques. Fem una petita introducció a diferents països del món, per conèixer algunes de les seves característiques i també treballem les celebracions tant britàniques com americanes, com per exemple Halloween o Thanksgiving.

En el cas dels més petits la introducció a l'anglès es fa a base de jocs, cançons i flashcards per treballar el vocabulari.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).