Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

divendres, 27 de novembre de 2015

La temporada de la lliga de Bàsquet ja ha començat !!!!Entrega d’equipatges.

Ja hem començat la  temporada de la lliga escolar de Bàsquet. Per fi ha arribat!! 

El passat dia 6 de novembre vàrem fer entrega dels equipatges, com podeu veure en les fotos, i ja han explicat els vostres petits jugadors, la il·lusió i les ganes de començar, van fer que fos un dia molt especial, com una festa.
La primera jornada de cada equip va ser el dia 7 de novembre.

Els grans de 5è i 6è, van jugar al Cor de Maria. El partit va resultar amb molt bon resultats, i els ànims dels nostres van estar per tot lo alt. Gaudint i lluitant per la victòria aconseguida.
Gràcies equip Mini, sou genials!

Dels dos equips de preminis que tenim aquest any, els de 4rt varen jugar a casa contra els Petit Plançó. Varen disputar un partit molt emocionant, finalment no va acabar en victòria, però varen jugar molt i molt be! Continueu així!

El debut va estar pels nostres menuts de 3r, van jugar també a casa, contra la escola Pia, ho varen fer molt bé, varen donar tot i més a la pista, lluitant i treballant tot el que havien après des del començament dels entrenaments. Així m’agrada!


Haig de donar les gràcies als nostres entrenadors per tot el que donen en els entrenaments, sense ells, res d’això seria possible. Manel, Juanma, Paula, Ari i Raquel.


Famílies aquí teniu les fotos dels partits!

Fins aviat

Paqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada