Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

diumenge, 22 de maig de 2016

Bàsquet Escola Sant Roc


Estem  a la recta final del bàsquet escolar i us volem presentar, per compartir diades que han estat molt especials aquesst segon i tercer trimestre.Debut Escoleta dia 5-3-16


Aquest dia es va dur a terme la trobada d’escoletes en el Pavelló de Sant Joan les Fonts.  Sant Roc, va jugar contra el Riudaura, i va aconseguir una victòria espectacular. Us passem les fotos d’aquest gran dia.
Dia 9-4-16, diada a Sant Roc


Quin dia, pel record, per no oblidar. Va ser com una festa basquetbolista i a casa nostra.
Varem ser els amfitrions de tots els equips de sant Roc, en el inici de la copa Primavera d’aquest curs 2015-2016, i varem estar a l’alçada del esdeveniment. Vam oferir fruita a tots els nostres contraris, els nens i nenes s’ho van passar d’allò mes be. Varem ser Seu dels partits de l’Escoleta. Una jornada festiva, emocionant i molt enriquidora, varem saber donar i rebre. 


Partit de les Uni Girona 17-4-2016


Com cada any, al menys un dia, ens conviden a veure un partit de les postres amigues del UNIGIRONA, i vam poder assistir al partit molt renyit entre les Uni i les Perfumeries de Salamanca, gran rival, gran líder i potent partit. Aquest dia es jugaven  la final dels Play Off s. La victòria va estar per les nostres estimades Uni Girona, no sense haver petit un mon, per finalment a la prorroga, guanyar de 81 -75.
Aquest mateix dia, la jugadora Anna Carbó, es va acomiadar del Basquet professional, i li van fer un reconeixement molt emotiu de tota l’afició.


Matinal Escoleta i Premini 23-4-16

Quin sant Jordi mes festiu varem gaudir tot els del basquet escolar!, en les categories Premini i Escoleta. Varem gaudir de la matinal anual, a les pistes de l’escola Petit Plançó,  des de les 10 del mati a quarts de 2, el bon temps també ens va acompanyar, i a part de ser una festassa, els nens i nenes participants, van aconseguir la seva medalla, que com cada any ens regalen l’entitat organitzadora del Basquet Escolar,  el Consell Esportiu de la Garrotxa. Petits partits de tots contra tots, fruita, musica, jocs i moltes rialles.


Matinal Mini 14-5-16


Galeria de fotos dels Minis de la lliga escolar. Els nens i nenes de 5e i 6e de les escoles participants, varem poder gaudir, alguns com últim cop, els de 6e de primària, d’aquesta festa basquelistica. Musica, fruita, jocs, i molt basquet. El Consell Esportiu de la Garrotxa, com cada any i ens les tres categories, Mini, Premini i Escoleta, van organitzar, la matinal, no sense abans patir, durant tota la setmana, per la previsió de mal temps. El temps ens va ajudar i la pluja, va ser considerada i no va aparèixer fins ven passat la festa. L’entrega de medalles i reconeixements, molt emotiu, com cada any.


https://goo.gl/photos/LGmczgVmCBccKQ6T8
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada