Ves al contingut principal

COMIAT VICTÒRIA - ÚLTIM DIA CURS 2015-2016


Això ja s'ha acabat!!!!

Sí!!! Aquest matí ha esta l'últim dia del curs 2015-2016. Un dia en què tots els alumnes celebren que han complert un curs més, que comencen les vacances d'estiu.... però en especial els alumnes de 6è, que acaben la seva etapa d'educació primaria.

Per això hem volgut celebrar-ho amb tots ells repartint-los  coca i xocolata!!!

I també ha estat un dia especial per la Victòria Puigvert, que després de 22 anys com a mestra a la nostra escola es jubila!! És el moment del comiat, el moment d'emprendre nous projectes. Gràcies Victòria per tot el que has aportat als nostres nens i nenes i també a tot el que has donat a la nostra escola.Totes les fotos: https://goo.gl/photos/Y7t1ypfgUWisZkFq8


MOLT BON ESTIU A TOTS i TOTES i FINS EL CURS VINENT!!!!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).