Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dilluns, 20 de juny de 2016

Festa Basquet 16
Dia 11-6-16

Festa de final de curs, festa del nostre Basquet escolar del curs 15-16Tenim un grup d’entrenadors i entrenadores que fan fantàsticament la seva feina durant tot el curs, pero a mes, es treballen amb molta il·lusió i preparem amb molta cura la festa que cada any gaudim petits i grans.
Gracies a ells varem tenir la festa del Basquet , la que tots els participants de l’extraescolar, esperem amb molta alegria, i es que  de veritat que ens ho passem genial! al mati, jocs compartits, per equips, pares i fills,  avis, iaies, germans i cosins, i fins i tot, veïns, tots plegats, juguem i participem amb estirada de corda , concurs de triples, partidets, jocs de cucanya i la ja famosa pinça de la roba.

Musica, ball, rialles, guerra d’aigua, fruita, un mati complert des de ben aviat al mati.


Dinar de germanor, concurs de pastissos, entrega d’obsequis als guanyadors, en aquest cas a tots els nens i nenes, tots han guanyat, en Joc Net els de 3er i 4art, en la Lliga Escolar els de 5e i 6e, i l’escoleta, només per haver participat amb tant d’entusiasme, es mereixen tot.
Reconeixements, comiats, plors d'emoció, i agraïments…

El Basquet a Sant Roc, està ben consolidat. 46 participants entre nens i nenes des de 1er fins a 6e. Ha estat un any explosiu, magnific, espectacular, sublim… Gracies a l'entusiasme de petits i grans, als entrenadors i entrenadores, als nens i nenes i a les famílies, aquest any ens hem superat .

Jo, per la meva part he de dir MIL MILIONS de GRACIES, per aquest 4 anys al capdavant des de l’Ampa, com coordinadora del Basquet. Marxo, amb la immensa alegria de compartir amb totes les famílies, l’entusiasme pel Bàsquet.

Gracies Escola de Sant Roc.
Gracies a tots els membres de l'Ampa.

Gracies a l’Ari, la Paula, en Manel, en Juanma, la Raquel i l’Anna, els millors entrenadors i companys del món.

Gracies al equip d’escoleta,  al equip Premini de 3er, al equip Premini de 4art, gracies al equip Mini de 5è i  6è

Gràcies a les famílies en general.


SEMPRE US PORTARÉ AL MEU COR.Paqui Nuñez


FOTOS: https://goo.gl/photos/J4vv4mu6giJnjX7K9Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada