Ves al contingut principal

FESTA FINAL CURS 4 JUNY 2016


Són moltes les hores que invertim perquè la festa de l'escola sigui un èxit, i un any més ho hem aconseguit.

Els professors i professores, l'equip directiu, en Santi, els membres de l'AMPA i altres pares i mares,  però no ens oblidem dels nostres nens i nenes. Per a ells també és una feinada: aprendre's els balls i en molts casos també la lletra de les cançons, i preparar la vestimenta i els complements que porten el dia de la festa. Tot és emocionant, ho fan amb il·lusió, i això es veu recompensat quan veuen que els seus familiars i amics els veuen ballar.

Per als alumnes de 6è tot encara és més especial. És el seu últim any a l'escola que, en molts casos, els ha vist crèixer i això fa que per ells sigui un moment emocionant, sobretot quan la resta d'alumnes de l'escola els hi canten la cançó de despedida a viva veu.

Parlo en nom de l'AMPA quan dic que sí, la festa ens porta molta feina, però t'oblides de tots els mesos que portes preparant el gran dia quan veus els nens i nenes riure, ballar, jugar... en definitiva, quan veus com gaudeixen de la seva festa. 

Bé, deixo de pensar en veu alta i us passo uns quants enllaços on podreu veure totes les fotos que vam fer del dia de la Festa. 

Esperem que us agradin i que disfruteu de la festa una vegada més mirant totes les fotos.M.ÀngelsACTUACIÓ ALUMNES


https://goo.gl/photos/Wt9nxLN9L6zLLYmi9

DINAR, SORTEIG i BALL


MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE VAREU FER POSSIBLE LA FESTA DE LA NOSTRA ESCOLA!!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).