Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dijous, 9 de juny de 2016

FESTA FINAL CURS 4 JUNY 2016


Són moltes les hores que invertim perquè la festa de l'escola sigui un èxit, i un any més ho hem aconseguit.

Els professors i professores, l'equip directiu, en Santi, els membres de l'AMPA i altres pares i mares,  però no ens oblidem dels nostres nens i nenes. Per a ells també és una feinada: aprendre's els balls i en molts casos també la lletra de les cançons, i preparar la vestimenta i els complements que porten el dia de la festa. Tot és emocionant, ho fan amb il·lusió, i això es veu recompensat quan veuen que els seus familiars i amics els veuen ballar.

Per als alumnes de 6è tot encara és més especial. És el seu últim any a l'escola que, en molts casos, els ha vist crèixer i això fa que per ells sigui un moment emocionant, sobretot quan la resta d'alumnes de l'escola els hi canten la cançó de despedida a viva veu.

Parlo en nom de l'AMPA quan dic que sí, la festa ens porta molta feina, però t'oblides de tots els mesos que portes preparant el gran dia quan veus els nens i nenes riure, ballar, jugar... en definitiva, quan veus com gaudeixen de la seva festa. 

Bé, deixo de pensar en veu alta i us passo uns quants enllaços on podreu veure totes les fotos que vam fer del dia de la Festa. 

Esperem que us agradin i que disfruteu de la festa una vegada més mirant totes les fotos.M.ÀngelsACTUACIÓ ALUMNES


https://goo.gl/photos/Wt9nxLN9L6zLLYmi9

DINAR, SORTEIG i BALL


MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE VAREU FER POSSIBLE LA FESTA DE LA NOSTRA ESCOLA!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada