Ves al contingut principal

Jocs Emporium maig 2016Aquest curs 15-16, s’ha introduït una nova aplicació per premiar i fer el reconeixement al millors equips en el JOC NET i campions de lliga des dels Consell Esportius Comarcals Gironins.

Sant Roc ha estat premiat, doblement amb un Trofeu pel Joc Net, als nostres jugadors de la categoria Preminis de 3er i 4art. Felicitats pel vostre premi, i gràcies per la feina feta a la Ari i la Paula, sense elles no hagues estat possible, gracies al valors inculcats i l'entusiasme, els nens i nenes, aprenen, s’esforcen i gaudeixen de l’esport . I als Minis de 5e i 6e com a campions de lliga, han guanyat el Trofeu d’Or, amb uns entrenadors tant involucrats , no podia ser d’una altre manera, gracies Manel i Juanma, i sobre tot   Felicitas Campions.


FOTOS:

Us animo a continuar amb aquesta participació i entusiasme. Sous genialsPaqui Nuñez

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).