Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dijous, 10 de novembre de 2016

LA MARATÓ DE TV3

Benvolgudes famílies!!!


L´esquirol reporter ha arribat a Olot!!!
I s´ha assabentat que a l´Escola de Sant Roc hi ha la classe dels esquirols. I com és un xafarder vol saber si és veritat que volen organitzar un sarau impressionant ple de sorpreses i de moltes ganes de passar-ho bé per col.laborar amb La Marató de TV3.
Doncs és veritat, des de l´AMPA de l´ESCOLA DE SANT ROC hem pensat organitzar un PLAYBACK!!! per recaptar diners per La Marató. Ja sabeu que La Marató es fa cada any i aquest es celebra el 25è aniversari. Es recapten diners per poder investigar i donar a conèixer malalties que ens poden afectar a tots nosaltres.
Però, aquest any creiem que és més especial perquè està dedicat a les lesions medul.lars. I com a la nostra escola hi ha en Joel, de la classe dels Esquirols P5A, que pateix una lesió medul.lar hem pensat fer aquesta activitat per passar- ho molt i molt bé i poder recollir diners perquè es continui avançant i ajudant en la investigació de les lesions medul.lars.Es celebrarà el diumenge 18 de desembre a les 16 h. de la tarda a l´Escola Sant Roc. La idea seria que els pares, mares i nens o conjuntament formin un grup, tambè pot participar gent de fora de l´escola, familiars, amics, professors...
BASES PLAYBACK:
Triar una cançó o fer un mix de tres o quatre minuts màxim i tenir una coreografia amb l´atrezzo més divertit que us sembli.

Data límit d´inscripció: 18/11/16

Es farà un o dos assatjos que ja us confirmarem abans del dia 18/12/16.

Necessitem 15 actuacions com a màxim, s’escolliran els primers quinze inscrits.

PREU SOLIDARI és de 3€ els adults i els nens gratuït, ja que l´aforament és limitat podeu comprar les entrades anticipades a l´escola amb en Santi o al secretari de l´AMPA. Us donaran els tiquets corresponents ja sigui per adult i per nen. Data límit de venda de tiquets fins el divendres 16/12 o fins que s’agotin.
(NOTA: No es vendrà cap tiquet a cap nen, només es vendran als adults).

El dia del PLAYBACK no es deixaran entrar els menors que no vagin acompanyats per un adult.
Per a realitzar l’inscripció haureu d´omplir un formulari que trobareu a l´enllaç següent:

https://goo.gl/forms/5ukZQt68pAZagRqF3

També us espera una sorpresa ben dolça al finalitzar el Playback!

COMPTEM AMB TOTS VOSALTRES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada