Ves al contingut principal

LA MARATÓ DE TV3

Benvolgudes famílies!!!


L´esquirol reporter ha arribat a Olot!!!
I s´ha assabentat que a l´Escola de Sant Roc hi ha la classe dels esquirols. I com és un xafarder vol saber si és veritat que volen organitzar un sarau impressionant ple de sorpreses i de moltes ganes de passar-ho bé per col.laborar amb La Marató de TV3.
Doncs és veritat, des de l´AMPA de l´ESCOLA DE SANT ROC hem pensat organitzar un PLAYBACK!!! per recaptar diners per La Marató. Ja sabeu que La Marató es fa cada any i aquest es celebra el 25è aniversari. Es recapten diners per poder investigar i donar a conèixer malalties que ens poden afectar a tots nosaltres.
Però, aquest any creiem que és més especial perquè està dedicat a les lesions medul.lars. I com a la nostra escola hi ha en Joel, de la classe dels Esquirols P5A, que pateix una lesió medul.lar hem pensat fer aquesta activitat per passar- ho molt i molt bé i poder recollir diners perquè es continui avançant i ajudant en la investigació de les lesions medul.lars.Es celebrarà el diumenge 18 de desembre a les 16 h. de la tarda a l´Escola Sant Roc. La idea seria que els pares, mares i nens o conjuntament formin un grup, tambè pot participar gent de fora de l´escola, familiars, amics, professors...
BASES PLAYBACK:
Triar una cançó o fer un mix de tres o quatre minuts màxim i tenir una coreografia amb l´atrezzo més divertit que us sembli.

Data límit d´inscripció: 18/11/16

Es farà un o dos assatjos que ja us confirmarem abans del dia 18/12/16.

Necessitem 15 actuacions com a màxim, s’escolliran els primers quinze inscrits.

PREU SOLIDARI és de 3€ els adults i els nens gratuït, ja que l´aforament és limitat podeu comprar les entrades anticipades a l´escola amb en Santi o al secretari de l´AMPA. Us donaran els tiquets corresponents ja sigui per adult i per nen. Data límit de venda de tiquets fins el divendres 16/12 o fins que s’agotin.
(NOTA: No es vendrà cap tiquet a cap nen, només es vendran als adults).

El dia del PLAYBACK no es deixaran entrar els menors que no vagin acompanyats per un adult.
Per a realitzar l’inscripció haureu d´omplir un formulari que trobareu a l´enllaç següent:

https://goo.gl/forms/5ukZQt68pAZagRqF3

També us espera una sorpresa ben dolça al finalitzar el Playback!

COMPTEM AMB TOTS VOSALTRES!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).