Horari Secretaria

El despatx de l'AMPA romandrà obert cada dilluns i cada dimecres de 15:15 a 17:45.

dimecres, 28 de desembre de 2016

PLAYBACK MARATÓ TV3


Hola, Famílies!!!


El diumenge passat, dia 18 de desembre, vàrem celebrar el 1r PLAYBACK de Sant Roc per recaptar diners per la Marató de TV3 i va ser un èxit!!!


Es van recaptar 1075€ que han ajudat a  augmentar la recaptació de la Marató. I, a més de ser un dia genial. ve ser una gran Festa.


De ben segur que repetirem l´any vinent !!!
La festa va constar de nou actuacions que van fer les delícies del públic assistent. Les actuacions van ser les següents:

 

1- LES MARES MARXOSES amb la cançó QUIERO SER COMO TU, de EL LLIBRE DE LA SELVA (Disney)

2- ELS GERMANS MARTÍ  amb la cançó  i ball de Breakdance SEX MACHINE
3- SUPER STARS amb la cançó SIDE TO SIDE de ARIADNA GRANDE4- ELS PETITS BALLADORS  amb la cançó SUPER SOM UN EQUIP TOTS JUNTS del CLUB SUPER 35-MUSICAL ROC amb  la  cançó BETTER WHEN I´M DANCING de MEGAN TRAINOR


6- LES MAMES DE P5 amb la cançó EX´S & OH´S de ELLIE KING,


7-NENS/ES DE P5 amb la cançó WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL de ONE DIRECTION


8- ZUMBA KIDS amb la cançó LA BICICLETA de SHAKIRA i CARLOS VIVES.


9- THE SPACE BOYS AND THE SPACE GIRLS amb la cançó de BACK STREET BOYS. Quan va finalitzar el Playback tots els assistents van poder gaudir de  xocolata amb melindros gràcies a les cuineres que la van preparar i a SERUNION.

La veritat va ser una sorpresa ben dolça que tothom la va gaudir. I també, si es volia prendre alguna altra cosa com un bon cafè , o alguna beguda o com no una bona ratafia  RUSSET es podien dirigir a la Barra del Bar que vàrem organitzar. 


Hi havia guardioles per fer donatius a la Marató, on també s’hi van posar tots els diners recollits al bar i de la venda d’entrades (3€ entrada d´adult i gratuïta la dels menors). Al final vàrem arribar a recaptar aquests 1075€.
 

MOLTES GRÀCIES, A TOTS!!!


Hi ha moltes fotos, no us les perdeu !!!!!
I aquí hi ha la resta de fotos del PLAYBACK 2016!!!!!

https://goo.gl/photos/Fh49M89zP64afuJs7
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada