Ves al contingut principal

How to make a rainbow

Aquest divendres vam fer una classe diferent a l'extraescolar d'anglès, grup dels grans.

Vam fe un Rainbow, un arc de Sant Martí. Una manera diferent de fer classe tot experimentant. Els nens interactuen tota l'estona amb l'anglès sense quasi ni adornar-se'n, ja que estan pendents dels passos que hem d'anar fent en el nostre experiment per crear un Arc de Sant Martí.

Sens dubte un tipu de classe que repetirem. Almenys un cop al mes les classes tindran l'experimentació, les manualitats, la ciència.... com a base. Una manera diferent d'aprendre anglès que diverteix als nens i als que preparem la sessió.


 
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).