Ves al contingut principal

MATINAL D'ESCOLETA A SANT ROC


El passat 29 d'abril els equips d'escoleta de les escoles de la Garrotxa van participar a la Matinal de bàsquet organitzada pel Consell Esportiu.


En aquesta edició la nostra escola ha estat la SEU de la jornada!!!!!!!

Des de l'AMPA de l'escola estem orgullosos d'haver pogut tirant endavant aquest petit projecte amb l'objectiu  que tots els equips poguessin jugar amb la resta de grups participants durant la jornada.

 Igual que els de la resta d'escoles de la Garrotxa, els més petits del Bàsquet Sant Roc han demostrat  una gran energia i entusiasme per  jugar a bàsquet. Durant tot el matí s'han realitzat molts partits i els jugadors s'han esforçat de valent. Volem agrair a les entrenadores, als jugadors, a les famílies de la nostra escola i la resta d'escoles participants la seva col·laboració per fer possible una jornada meravellosa on qui més han gaudit han estat els nostres petits.


Cal dir que s'han endut un bon record, ja que la jornada ha finalitzat amb el lliurament de medalles als participants i les fotografies de record.
AmpaComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).