Ves al contingut principal

CONSELL ESCOLAR 15 JUNY 2017

Resum de l’Acta de la reunió de Consell Escolar de l’Escola SANT ROC

Sessió número: 4
Data: 15 de juny de 2017
Horari: de 19h a 21h del vespre
Lloc: Sala de mestres 

Ordre del dia / desenvolupament de la sessió: 

1. Aprovació de l’acta de la reunió anterior No hi va haver cap esmena a l’acta de la reunió anterior i es va aprovar. 

2. Calendari i horari escolar 2017-18 Es van aprovar per Consell Escolar Municipal els 5 dies de lliure disposició del curs 17-18: 13 octubre / 7 desembre / 12 de febrer / 30 d’abril / 21 de maig. L’adaptació dels alumnes de P3 es farà els dos primers dies de curs, 12 i 13 de setembre. Aquests 2 dies no hi haurà servei de menjador per aquests alumnes. S’aprova fer SEP (Suport Escolar Personalitzat) fora de l’horari lectiu dilluns i dimarts de 12.30 a 13h. Hi va haver una proposta al CEM (Consell Escolar Municipal) de fer Jornada continuada al mes de juny, tal com permet el Departament, s’estudiarà el tema de cares al curs 2018-19. En el curs 2017-18 es faran 3 dies: 20, 21 i 22 de juny de 2018. 

3. Preinscripció i matrícula 2017-18 S’ha mantingut la matrícula al nostre centre i se’n fa una valoració molt positiva. No s’ha tancat cap línia de P3 a nivell d’Olot. 

4. Aprovació sortides 2017-18 S’aproven les sortides del proper curs, amb tots els canvis proposats des de Claustre. Es recorda que estaran penjades al Calendari del bloc. 

5. Plantilla curs 2017-18 Hem recuperat mitja dotació d’aula d’acollida. Hi haurà un increment de grups i, en conseqüència, un increment de plantilla. 

6. Menjador escolar 2016-17 Hi ha hagut augment d’usuaris: cada dia dinen més de 200 usuaris en els 3 torns de menjador. Es valora positivament aquest servei, amb les millores que es demanin des de l’AMPA i l’escola. 

7. Informacions diverses S’ha convocat la 2 vegades la Comissió de Convivència, 1 vegada la Comissió Econòmica i 1 vegada la Comissió Permanent. 

8. Torn obert de paraula Es pregunta quan es sabran els canvis de mestres, es respon que a finals de juliol. Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola. A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.   Fotos dilluns:    https://photos.app.goo.gl/n2WcBaXe5L332djx2 Fotos dimarts:    https://photos.app.goo.gl/Gqb46t0wbYhiWwbF2

Esperem que us agradin!!!
Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).