Passa al contingut principal

Cantada de Nadal 2017

Com cada any la Cantada de l'Escola és una de les activitats més esperades per tots, especialment per als pares, mares, avis, àvies, germans i germanes i amics que volem veure cantar tots els nens i nenes de l'escola.

A continuació teniu l'enllaç per veure totes les fotos de la cantada així com els videos.  Esperem que us agradin!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Vídeos Festa Fi Curs 2018

Esperem que hagueu gaudit dels videos!!!


POSAR LÍMITS - Xerrada sobre com negociar amb els fills -

El proper dimarts dia 27 de Febrer, Joan Carles Folia serà a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre com negociar amb els nostres fills.

La xerrada gira al voltant de la necessitat de posar límits i reflexiona sobre si és possible fer-ho de manera eficient i sense generar tensió amb els fills. Alguns especialistes en la matèria exposen per què és important posar límits i si hi ha una manera correcta de prohibir i castigar. Volem negociar amb els nostres fills i filles. Què es pot negociar i què no? Fins a quin punt han d'arribar les negociacions? Què passa si no respecten els acords pactats? El càstig pot ser una bona mesura? Intentarem resoldre totes aquestes preguntes (i algunes més).


Cantada de Nadal 2018 P3-2n

Com cada any els més petits de l'escola van ser els primers a cantar a la ja tradicional Cantada de Nadal. Els van seguir la resta de cursos d'infantil i de Cicle Inicial. 
Us deixo un enllaç a les fotos i a continuació els videos.
FOTOS CANTADA 2018 DIMARTS, P3-2n